FAQ

Skal jeg sjekke plasseringen til nettverksleverandørens nærmeste tårn?

Absolutt! Våre standardantenner kan ta imot signal innen 170 grader. I tilfeller der tårnene ligger på motsatt side av antennen, må du kanskje oppgradere systemet ditt ved å legge til en ekstra antenne slik at du kan motta signal fra alle steder.

Hvordan bestemmer jeg det beste stedet å sette opp forsterkeren?

I installasjonsveiledningen finner du en detaljert beskrivelse av hvordan du velger den beste plasseringen for å sette opp booster. Hvis du fremdeles ikke finner et passende sted, kan du kontakte oss via chat eller via e-post, så hjelper vi deg med oppsettet.

Hvordan kan jeg sjekke om forsterkeren vil fungere for meg?

Det eneste du bør gjøre er å sjekke signalstyrken  på mobiltelefonen, utendørs.

Slik gjør du det:

  1. Finn det høyeste punktet der du kan plassere den utvendige antennen (vanligvis på taket).
  2. Sjekk hvor mange signalbarer du ser på mobiltelefonens skjerm mens du er på det høyeste punktet
  3. Hvis du har 0 barer – kontakt oss for å få hjelp med å sikre at du får en tilstrekkelig og kraftig løsning.
  4. Hvis du sliter med dårlig signalstyrke utenfor på 1-2 barer, vil vårt kraftige forsterkersett hjelpe deg med å komme deg ut av den plagsomme situasjonen og gi 5 hele konstante barer innendørs.
  5. Mål eiendommens størrelse for å være sikker på at kabelsettet som følger med et sett, vil være nok. Vi tilbyr ekstra oppgraderinger for å hjelpe deg med et enkel oppsett.

Hvor lang tid tar det før jeg får refusjon?

For de aller fleste returene tar det omtrent 5-10 virkedager for oss å motta pakken din til varehuset, inspisere returen, behandle den til varelager og fullføre refusjonen. Hvis refusjonen utstedes til et kredittkort, kan det ta 2-10 virkedager å legge inn pengene på kontoen din, avhengig av kredittkortselskapet.

Kan jeg returnere en vare for erstatning i stedet for refusjon?

Du kan returnere produktet for erstatning innen 30 dager fra mottaksdatoen. Så snart vi mottar produktet i originalemballasjen, sender vi det nye og refunderer prisforskjellen, hvis det er noen.

For mer informasjon om hvordan du returnerer varen, se vår returret.

Er mobilforsterkere trygge?

CE og RoHS godkjenninger garanterer at produktet ikke inneholder farlige stoffer.

Hvordan kan jeg betale for forsterkeren?

Vi godtar Visa / Master-kort, PayPal og bankoverføring. For å legge inn en bestilling, må du velge forsterker, legge den i handlekurven og fortsette til kassen.

Kan jeg spore levering av bestillingen min?

Absolutt. Når en ordre er sendt, sender vi deg en e-post med sporingsnummeret. Bare klikk på lenken for å følge bestillingen din og se den estimerte leveringsdatoen.

Hvor mange interne antenner kan kobles til en forsterker?

Opptil 3 interne antenner kan kobles til en forsterker, men du må ta i betraktning at den interne antennen vil gi deg 10 fot dekning (fra antennen). Og når du deler, vil signalet bli svakt, ettersom du ikke gir bedre signal, men du deler det eksisterende.

I slike tilfeller anbefaler vi kundene våre å gi oss en planløsning, slik at vi kan anbefale riktig alternativ. I de fleste tilfeller anbefales det å kjøpe to boostere.

Hvor lang skal avstanden være mellom den interne og eksterne antennen?

Avstanden mellom den utvendige antennen og forsterker-enheten skal være mellom 10-15 meter.