Om Oss

Å forstå viktigheten av å har et pålitelig system i dagens verden, hvor alt fra mobiltelefon til satellitter går på signaler, er virkelig en nobrainer. Når vi snakker om telefonsignal er det flere problemer som døde soner, svake signaler, hyppige samtalebrudd og lignende, som virkelig irriterer mobilbrukerne. Tapene er forårsaket på en eller annen måte og er frustrerende. Men vi på www.boostersdirect.com tror på en “ingen dødsones” verden der alle kan nyte fullt signal og tilgjengelighet for motta til samtaler og digitale datatjenester.

Etter å ha vært i mobilsignal industrien i mer enn 10 år nå, anser vi oss selv som veteraner. Teamet vårt har dedikerte, erfarne og innovative fagfolk og analytikere. De skaper og utvikler en svært effektiv og resolutt serie av mobile boostere som kommer i enkelt-, dobbelt- og flerbåndsfrekvens variasjoner. Du kan betrakte deg som “godt dekket” av produktene våre uavhengig av hvilken frekvensvariasjon mobiltelefonen din er koblet til.

Våre spesielle boostere opererer over hele Norge. Uansett hvor du bor, enten du er i byen eller i utkanten, finner du produktene våre over hele Norge. Produktene våre fungerer uten feil fordi vi tar hensyn til alle de små detaljene når vi lager våre repeatere. De har gjennomgått et stort antall strenge tester og simuleringer under standard testretningslinjer.

Vi er sikre på at du vil være fornøyd med boosterne våre. Våre produkter tilbyr 100% autensitet og er sertifisert av tilsynsmyndighetene. De inkluderer en generøs garantiperiode og “24 timer / 7 dager” i uken. Det er vårt mål at du er fullstendig tilfreds, og vi ønsker å gjøre drømmen om “mobilsignal”-lykke til virkelighet. Fordi vi på boostersdirect.com er forpliktet til å gjøre denne verden til et bedre sted – ett signal om gangen!