Returpolitikk

Du kan returnere en hvilken som helst vare for refusjon / erstatning innen 30 dager etter mottak av den opprinnelige bestillingen.

Vær oppmerksom på at adressen som er nevnt på nettstedet IKKE er en returadresse. For å returnere, må du kontakte oss på [email protected] for å få detaljerte returinstruksjoner før du sender noen produkter tilbake.

Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for kostnadene ved å returnere varene til oss, med mindre vi leverte varen til deg feilaktig.

Vær oppmerksom på at i følgende tilfeller er varen ikke gjenstand for retur / refusjon:

 1. Hvis det returnerte produktet ikke er i salgbar tilstand (riper, andre fysiske skader, manglende deler, smuss, etc.)
 2. Det har gått 14 dager etter leveringsdatoen, og årsaken til returen kan ikke tydelig identifiseres (ingen samarbeid, ingen informasjon eller bilder osv.)
 3. Det har gått 14 dager etter leveringsdatoen, og pakken er åpnet 

Økonomisk kompensasjon vil bli brukt i følgende tilfeller:

Hvis du ikke samarbeider med transportfirmaet (f.eks. Nekter ordren ved levering, ikke samler inn i tilfeller der transportfirmaet ikke kan levere pakken, ikke gir nødvendig informasjon eller dokumentasjon til operatørselskapet) (for enkelt- og dobbeltbånd 30% , for tri-bånd og fem-bånd 20%).

Alle produkter som returneres må være i sin opprinnelige tilstand uten riper, bulker eller andre skader. Alle originale gjenstander må returneres, inkludert, men ikke begrenset til, antenner, kabler, komponenter, manualer og uskadet emballasje. .

 • Før du sender produktet, kreves det at du sender oss et bilde av den pakkede esken, slik at varene i den er synlige. 
 • Returer må legges i en ytre frakteske for å unngå skade på emballasjen.
 • Bestillingsnummeret må skrives nøyaktig på den ytre fraktesken.
 • Det kreves et sporingsnummer etter retur av produktet. 
 • Så fort du mottar de detaljerte instruksjonene fra vår side med riktig returadresse, må produktet sendes tilbake til oss innen 14 dager. Fra du sender varen er du nødt til å gi oss sporingsnummeret, innen gitt tidsramme. Dersom du unnlater å gjøre dette vil det føre til avvisning av retursaken, noe som betyr at vi ikke godtar returforespørselen din.
 • Hvis du mottok produktet skadet, kan du kontakte oss for retningslinjer og instruksjoner om hvordan du løser dette problemet. Dette vil ikke bli ansett som retur.
 • Produktbilder/videoer skal gis innen 7 virkedager etter at returforespørselen er plassert.
 • Produktet må sendes innen 7 dager etter at returadressen er oppgitt.

Refusjonsprosessen kan ta fra 2 til 6 uker når vi får pakken din på oppfyllelsessenteret, inspisere returen og fullføre refusjonen.